Tuesday, November 19, 2013

gambar dulu-dulu...thn ni gak la 2013

kat PD...pegi kejap je...x lepak hotel pun...

budak paling takut ombak...mcm tu le dr awal sampai ke sudah...
gambar paling x huru hara...

dah start huru hara...

gambar ber-3

iman kecik lg masa ni...

suka Ryan main jumper ni...tinggi dia lompat...

si mukhtar..tahap tu le paling tinggi yg dia boleh lompat...hahahaa
apa?..gambar mama dia mana ekk??? dah mama dia photographer terhebat...mmg x de le nak inter frame....hrp maklum ya...


Thursday, July 4, 2013

CONTEST BABY CERIA by http://barangbabymurah.blogspot.com/

12.6.2013 hingga 7.7.2013




cara-cara nak hadiah yang lumayan untuk contest semudah 1,2,3...memang berbaloi!!!
korang tolong klik SINI
yang pasti kena letak gambar baby paling ceria

syarat wajib contest adalah...
1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.

2. Semua lapisan umur boleh join.

3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.

4. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 

5. Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..

6.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"

7. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).

8. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.

9. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com

10. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

111. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

12. Anda harus masukkan gambar banner contest.

13. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.

14. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"

15. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

16. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.

17. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.

18. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.

19. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.

19. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.

20. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).

21. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.

23. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.

22. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.

TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013

so gambar yg di pertaruhkan secara berhemah

sampai tertelenglah krn ceria sgt dapat mkn aiskrim comot2 ni..
hehehehe...

nama anak : NURIMAN (1 thn 7 bln)
nama ibu : UJEE

Mari membeli barang baby dengan harga borong minimum 1 barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com
aku nak cerita bab hadiah
ada 7 pilihan hadiah kalo terpilih sebagai pemenang

woot!!woot!!woot!!
(plg best boleh pilih sendri...sekiranya menang ye...)
  • rocker fishes price newborn to todder(biru)
  • Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
  • Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
  • toys storage(pooh,cars,princess)
  • playmat mothercare(pink, lion)
  • toilet train toddler
  • elc purple with hanging toys
hadiah yang aku nak ialah.....trunki bag...ni la rupanya...
so jgn lupa join contest ni...mmg lumayan banget lah...
tarikh tutup 7 july 2013

Monday, January 28, 2013

GiveAway Contest Gila #3: Komen Terakhir


nama blog pun dah ganas...blog ni mmg aku layanlah...macam2 cerita ada...cerita semasa..cerita lawak..cerita dogeng...cerita politik...cerita gossip...cerita cintan...cerita merepek mcm kerepek...hehehhee...try le layan...x rugi pun...tp time percume lah...time keje x sesuai sgt...mcm mkn gaji buta plak kan????

bukan setakat leh layan cerita dlm blog tu...owner blog buat giveaway plak dah...
jom join!!!

hadiah duit tu $$$$$$

RM30 x 5 pemenang harian

  


Contest ini akan berlangsung selama 5 hari berturut2, di mana setiap hari akan ada seorang pemenang. Syarat2 nak masuk contest ni mudah.


cerita byk pun x guna...korang click kat  SINI

amacam? ada berani?

jangan lupa tinggalkan komen di SINUN

Wednesday, August 29, 2012

raya 2012

sebelum
selepas
gambar raya yang jarang dilihat..heheheheee..
peace yo!

lambatnye nak gi raya......

the plane..the plane...

bujangan

with rm12 pistol...dah jahanam pun...

ketogengan dlm tido...

x larat dah...

ceriaaaa anak daraku ini...
salam lebaran buat semua
semoga dapat bertemu di lain lebaran
mohon ampun dan maaf jika ada keterlanjuran

p/s : thn ni gambar raya hover tau...hehehe...mcm2 kerenah...

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir