Wednesday, March 19, 2008

IT..IT...

hai...actually 1st time ni aku mem'blog'kan diri aku...
dassat betul la zaman skrg ni...
mcm2 teknologi...
internet..email..blog...sms..mms...ntah la...macam2 lagi...
tapi berisiko la mende IT ni...
terutama untuk generasi yg akan dtg ni...
takut disalahgunakan mende2 mcm ni untuk tujuan ntahape2...
contoh...tgk porno...sebar cite yg x tentu lg kesahihannya...
super impose muka & badan org....ish...
sian aku tgk generasi skrg ni...
terpaksa berdepan ngan mende2 mcm ni...
aku x tau la mcmana kehidupan anak2 kita akan dtg ni...
walaupun IT ni satu teknologi yg berkembang maju & efisyen..
tp ada baik buruknya...
aku harap kite menggunakan sebaik mungkin apa yg ada skrg ni...

ok la...chiow


u j e e

1 comments:

irma ismail said...

haih, smpai yg leh transparent2 kan bj org pompuan tu yg xleh blah.. bahye2..

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir