Thursday, December 4, 2008

TAG from DD (not again)

7 ciri wanita/lelaki idaman anda

1) Spontaneous - yup my Hubby
2) Make me laugh - alwiz..sometimes make me irritating,huh!
3) Long hair - actually its good looking in short hair...handsome...more handsome..
4) Travelling - sort of..
5) Protector - yup..alwiz
6) Friendly - yup...sometimes make me jealous..
7) Teaser - make me crazy...mad...hilarious...

7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup

* Lanun kat Pirate of Carribean - 'Jack Sparrow'
*
Secret Window citer ni jiwa kacau skit ..psycho- 'Mort Rainey '
* Citer Fantasi Charlie and the Chocolate Factory - 'Willi Wonka'
* Citer Horror Sleepy Hollow - 'Constable Ichabod Crane '
* Astronaut's Wife ala2 alien le..tp x le ganass - 'Commander Spencer Armacost '
* What's Eating Gilbert Grape citer lame ni...kemanusiaan - 'Gilbert Grape '
* Nick Of Time..pergh...citer ni stress aku tgk - 'Gene Watson'

conclusion : The actor is .................ehehheheheee..guess who?


p/s : PUAS HATI AKU!!!!

7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati

* Pengsan
* Pengsan
* Pengsan
*
Pengsan
* Pengsan
* Pengsan
* Pengsan

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda

1) Bali - budget rendah...leh foye2
2) Dubai - building cun2...
3) Beijing - shopping kain...fabric...etc.
4) Ireland - hmm...mcm best je
5) Japan - ada cousin kat sane..saje melawat...=)
6) New zealand - Ramai org M'sia kat sane...
7) Italy - Balik kg..(suamiku kate dia darah berketurunan Italy..yarkhhh!perasan...aku harap dia bace...sume org yg bace nak muntah darah ni..)

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda

1) Anak lelaki...betul...dia nak baby boy
2) Handphone...dah jahanam pun
3) Watch - tp cerewet...maleh nak belikan...
4) Baju - leceh..cerewet gak..
5) Minyak Wangi - x cerewet tp org pkai berbulan2..dia pkai sehari..ahaksss...
6) PS3 - tgh pikir ni nak bg ke x...kalo bg mende ni alamatnye x jd keje le...cancel!
7) Paru-paru baru - haevy smoker...=(

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda

1) Gun n Roses...Knocking on the heaven door - bile aku suke nak nyanyi la..
2) Bob Marley... No women no cry - selalunye time blk kg coz cd tu sound system dia best...layan la...
3) Peter Pan & Radja...semua lagu dlm cd - suamiku suke dgr lagu tu..aku layan je..
4) SUKE GILER lagu I'M YOURS - x kesah la...setiap detik pun x pe..
5) Lagu couple tu si Ari lasso & Bunga - kunun2 aku ngan suamiku berduet le...ahaksss!
6) Semua lagu Dewa aku ngan suami mmg layan gile2 songs from this band...
7) Lagu suamiku sendri dicipta & lirik dr Suamiku & complete record kat studio tu..single album tu...ada 3 lagu aku x ingat tajuk la...tp aku layan..dah lagu Suamiku..kena support beb!.....( msti u bangga kan i promote album low profile u tu..ahaksss..jgn mara aaa...)

7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.

sape rase x de keje nak tag ni..hambikk!!!...aku 4 kali save kat draft....2 hari baru leh publish...

0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir