Wednesday, December 3, 2008

TAG from DD

#01; - Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng-tag dia.

1. Minah ni suke beli mainan..tamak lak tu mainan sampai semua die borong (through xperience-ikea rugsig rocker)
2. Berpangkat tinggi ala2 Corprate..(betul ke aku spell..)
3. Mempunyai 2 orang anak yg cute...
4. Bukan duduk Kl..aku pun x tau duduk mane..perak kot..?
5. Suke nak beli handbag mahal gile tp nak yg murah...tp nak yg mahal gak..(apele maksudnye..)
6. Keje dia...keje Gomen yg ada pencen tu..yg masuk kul 8am blk kul 4.30pm tu...
7. Umur dia 29..coming sweet 30...ahakss...
8. Kenal kat 2ndBargainbox..
9. Dia org Malaysia..
10. Seorang wanita
p/s: abis gak aku menjawab 10 soalan...hentam je le..


#02; - Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara. about yourself.

1. Aku pakai jam tgn kanan
2. Beza umur ngan Suamiku 6 thn
3. X suke formal..
4. Aku ada 3 Family...Family Klang (kandung), Family Jhr (angkat) & Family PJ (mertua)
5. Suke shopping online
6. Buat part time - buat drawing, 3D..(sesape berminat sile hubungi saya di talian..hehehheeheh...)
7. Trademark..tahik lalat bawah bibir..tu psl suke bebel..ahaksss...
8. Tidak mempunyai ayah dr 3 family..(sudah meninggal dunia)
9. Suke gile JOHNY DEPP
10. Suke makanan yg pedas2..mkn spagheti pun siap potong cili padi..ahaksss...

...#03; - At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.so that U'll know... did their really know U...

alamak..x de member aaaa....ikut suke sape rase nak tag ni..copy paste je from aku..

0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir