Thursday, January 15, 2009

'Mommy's Little Monster' - Anak Bertuah...

Aku suke gilerzzzz bodysuit tu..mcm cute je tag kat situ...lagi satu korang perasan x...? hehehehee....(cari sendri...) APA? x perasan...? budak 'hingusan' le korang ni...tu pun x nampak..zoom skit gambar tu..baru le leh nampak zarah2 kecil..ahakss
aku nak citer...yg tag kat bodysuit tu x sesuai utk Ryan...coz Ryan ni baik budaknye. (hehehehee...) kalo disuruh..mmg dah bleh harap sgt....contoh: amik remote TV...amik toys dia...
satu pg tu...normally suamiku mmg suke gune alarm phone utk mengejutkan kami bangun
aku tau hp x elok diletakkan sebelah semasa tido..so aku letak kat satu bed side table yg positionnye di hujung katil...so pg tu berbunyi le ayam berkokok ala2 kg gitu...ko tau x ape jd...
si Ryan bangun pegi kat bed side table tu (tp x le sampai turun katil..capai tgn je)
kemudian dia amik hp tu dan pass kat aku suruh aku tutup bunyi 'ayam' tu..pastu dia sambung tido...dgn x bersalahnye dia tido balik semula...aku dgn terkebil2 bijik mate nak tergelak tgk gelagat Ryan...yg ala2 ngigau tu...ntah2 dia ngigau kot..aku pun x perasan coz aku pun baru bangun tido mase tu...alahai..anak aku ni...dah besar rupenye...pandai plak tu....(puji anak sendri...sape nak puji kalo x mama dia...)

p/s : gambar tu masa umur dia 7 bulan adenye....


2 comments:

precious innocent said...

he he ujee... kelakar giler i baca entry u nie...

comel sungguh ur ryan nie... cerdik tul!!!!

tulis la lg yek...

-mama emma-

lingerieconsciuos said...

budak2 sekarang G...advance..kadang2 tu tekejut dibuatnya dgn gelagat diorg..tak terpikir dek akal kenkadang benda2 yg diorg buat..kuasa Allah kan G?

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir