Monday, January 5, 2009

MyBotak


Ini lah gambar terbaru MyBotak...
aku lupe la nak amik gambar dia masa rambut panjang...
panjangnye rambut dia mase tu sampai tahap leh selit tepi telinge..
punye le payahnye nak cukur rambut Ryan...
separuh masa pertama..ok la...masuk separuh masa ke-2...start melalak...terpusing sana..terpusing sini...penat nak memujuk...
tapi aku rase ok la...average rambutnye di cukur 98% la...
dulu mase dia kecik skit...mmg x rate..ada panjang..ada pendek...
paling payah part side burn dia tu...rambut dia pun x le tebal mane...
hahahhaaa...bile tgk dia botak..klaka la...lebih2 lg kalo dia geleng kepala...bulat je kepala botak dia tu...ahakss...actually elok sebenarnye botak kan kepala baby dr kecik sampai besar ala2 Mawi tu...rambut fresh..elok...lebat...tp depends la...macam aku, x kesah sgt..agak2 dah sampai tahap leh selit tepi telinge tu...wajib cukur la...ape2 pun...comel je botak pun...hehehheeee...

0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir