Tuesday, March 17, 2009

TAG 'PAKSA & BLEH PUTUS KAWAN LA KALO X BUAT'

TAG FROM DD (ko mmg saje je kan..?setahun aku x online..ahaksss...)

Syarat2nya:- Pada yang telah berkahwin,anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda.

- Pada yang belum berkahwin,postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri.. contohnyer perkahwinan X-kekasih ,kawan baik,artis populer..tak kiralah, asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

Date of 'Akad Nikah' & Wedding : 23122006

Location : Batu Pahat, Johor (time banjir siut...nasib baik x nikah atas sampan =)

Colour Theme : Cekelet kekriman...hehehehee...

Facts : aku kawen time banjir, aku x suke gambar kawen aku coz cameraman tu x secreative aku(poyos)...takkan aku kawen aku nak amik gambar sendri...sungguh x patut kan..? pastu aku kawen x de 'live band' or kugiran...abg ipar aku aaa...kate ada..tibe masa x de...keciwa siut...kalo x sure aku laki bini buat live concert..gempak tu!!...sesungguhnya aku x pandai 'POSE'...mcm kayu...kayu pun kalo pkai kebaya songket bunga tabur yg aku pkai tu, msti cun dr aku...=P...paling aku x suke masa pkai ceongsam...dah aku x suke..x denye aku nak letak kat blog picture tu..ahaksss...& LAST BUT NOT LEAST aku x de gambar kawen dlm bentuk hardcopy coz sume org dok rembat gambar kat album kawen aku..sampai skrg aku x sempat nak gi cuci baru...(mcm artist je amik2 gambar aku..hehehehee...)



0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir