Monday, November 29, 2010

contest gambar paling chill!!

cara-caranya
  • tangkap gambar paling chill di abad ini...secara solo atau berkumpulan..dalam apa jua keadaan janji bkan senarai 18sx & 18sg pastu gambar tu x perlu nak cerita merepek meraban cukup sekadar tagline yang anda fikirkan bersesuai dgn gambar tersebut
  • cerita serba sedikit perihal contest ini & linkkan title contest tu ke pihak penganjur
  • letak banner kat entry ni dan sidebar serta dilinkkan ke entri pihak penganjur
  • follow blog pihak penganjur
  • tag contest ni paling minimum 3 blogger dan maklumkan pd blogger yg ditag
  • war-warkan warna kegemaran anda ya!
  • tarikh tutup 31.12.10
gambar yang dipertaruhkan
tagline :  "achannntheeekkkkkkkkkkkk...."
warna kegemaran HITAM
dulu design manager aku siap cakap "Nanti kalo ko mati aku sediakan kain kapan hitam ye.."

2 comments:

idAti mALek said...

keh keh...klaka la gambar ni..

unik...tagline pun bagus..

folo anda kembali :p

meaw said...

gud luck......memang chill la korang ;)

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir