Tuesday, December 14, 2010

contest : bikin banner untuk blog DIARI BURUK SI PENSEL KONTOT

aku terkoincident terbukak blog insan mulia ni (ayat kena power...markah bonus nak mng tu..hahahaa..)
agak menarik lah contest ni...menguji kekreatifan minda yang dah beku ni...
so tanpa membuang idea yang dah bersawang ni..aku join contest NI
- buat enry pasal contest ni
- design banner size 125x125
- dlm design banner tu msti ada perkataan "DIARI BURUK SI PENSEL KONTOT"
- syarat ni aku x bleh blah...penggunaan kaler PINK diHARAMkan....hahahahaa..kalo pkai kaler berunsur binatang haram tu kena sula...hahahahaa...er..maaf diatas keterlanjuran berkata ya..
- letak banner di sidebar pastu link le balik
- pastu mana korang tau contest ni..letak skali link referer
takkan buat buta2 je beb...mesti ada habuannya..kan?

  1. Hadiah Pertama: Topup RM20(Mxs,Cel,Dg) beserta Felt Keychain Berbentuk Pensel
  2. Hadiah Kedua : Topup RM10 (Mxs,Cel,Dg) Felt Keychain Berbentuk Pensel
  3. Referrer Terbanyak : Felt Keychain Berbentuk Pensel
v
v
v
tara!!!!!!!!!..ni la banner tu...amacam?ok x?
jom join SINI!!!
tarikh tutup 31.12.10

2 comments:

senydream said...

cantik..sngt kreatif..:)

Pensel Kontot said...

wah menarik...mekaseh join ye...

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir