Tuesday, December 28, 2010

estet?

hahahahaaaaa....sebelum cerita aku nak gelak dulu....aku ni bukan le pengkritik filem....or penonton wayang tegar....pengarah lagi le bukan....

Ryan suke tgk cerita ESTET OK!!!

Semalam dia dok merengek nak cd 'MAN' aka ULTRAMAN...pastu aku ckp jap aku bukak kan...sebab nak settle kemas dapur yang dah mcm dapur kenduri kerbau balau berekor2 dah rupenya....dassat betul daya imiginasi aku kan? hehheehe...so sementara dok tunggu aku settle keje surirumah itu...Ryan telah membelek2 cd ESTET tu...mmg dah tgk sebelum ni...skali dia tunjuk kat aku cd tu...aku tanye nak tgk cd ni ke? dia angguk tanda setuju...macam x percaya je anak aku nak layan cite2 mcm ni?hmmm....budak berumur 3thn 3 bulan minat cerita ESTET?aku layankan je...ada satu scene tu si Vokalis Alleycat tu dok jual brg kat kedai tgh susun2 le makanan dalam pack tu...pastu tetiba ada bola masuk dalam kedai dia...masa tu aku tertengok muka Ryan..dia sengeh...hahahaa..seolah2 memahami je tgk cerita tu...cerita tu mcm unsur2 cerita Tamil tau..ala2 Rajnikan...mesti la ada nyanyi2..bab tu mmg Ryan layan berjoget...
Patutlah MAMAT KHALID terkilan dengan festival filem baru2 ni....Mungkin ada keistimewaan dalam ESTET yang kite x nampak tapi RYAN nampak..heheheee...Apapun, ok le Ryan leh layan cite tu..nak suruh dia bagi bintang kat ESTET, kang berbintang bulan bagai kang dia bagi...hahahahaaa....x le asik nak tgk cd Ultraman je...kan?

2 comments:

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

izani said...

macam mnarik ni estet, mana nak carik ek....

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir