Thursday, December 9, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

koleksi gambar melompat paling style....tapi bukan lompat katak ye adik2..hehehee...eh...kalo ada leh gak..yang penting lompat ya!
lepas lompat jangan lupa jadi follower
lepas jadi follower berangan skitlah pasal hadiah body shop tu...best tu...dah penat lompat dapat lak barangan  BODY SHOP..sesuai le sangat..dah keluar peluh jantan betina pondan melompat bagi sembur skit ngan bau-bauan yang beraromakan bunga-bungaan dan buah-buahan BODY SHOP..sapa nak bagi beb...kalo x korang sendiri yang usaha meng'kreatif'kan diri dalam contest INI...agak lumayan tu...lagi satu product BODY SHOP ni berasaskan minyak dan tumbuh-tumbuhan bak kata omputih lah 'nature's way to beautifool beautiful' heheheee..apa tunggu lagi!pegilah melompat!pastu klik SINI 
tarikh tutup 31.12.2010


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

gambar lompatan paling stylo abad ini

" achannnnntheeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....."
masa birthday Along(baju pink...ceh!nak nampak muda le tuh!) & yang lain (adikberadik iparduai anak buah & bibik) hanya mampu melihat sambil senyum kambing...
yang melompat tu adik bongsu aku (kunun2 lompatan paling stylo le tu...)aww...nampak aurat....heheee..

aku nak tag : eza, min dan kina

2 comments:

mr.F said...

ok proceed..thanks sebab sudi join n gud luck

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

as salam ujie...insyaallah kina join. kalau ada gambo melompat tue la...

tq tag kina.

p/s: nak tahu...?? ada 9 cara hargai isteri. jOm ke blOg kina jOm!

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir