Wednesday, December 1, 2010

" jom sertai dan menang by efa nur "

contest ni telah ditag oleh redribbonboutique.blogspot.com
terima kasih kerana mentag saya ye...
genting highland taman keriangan siapa tak nak beb!

2 tiket free outdoor game theme park tu *sgt teruja*...tp untuk seorang pemenang bertuah ye...
aku mmg teruja lah kalau hadiah tiket bersuka ria kat genting ni..
jom kita teruja tahap maksima bersama2 untuk berjimba2 di kota keriangan ini

ada 2 kaedah nak pergi ke kota keriangan tu...memandu kereta sampai ke sana atau pun naik kabel car di separuh jalan...naik kabel car bestttt....boleh tgk permandangan kat situ dengan suasana ala2 romantika de amore....tapi kalo memandu kereta pun best jugak, boleh tunjuk skill ber'drift'...tolong abaikan nasihat yang tidak bolehdigunapakai itu ya...
inilah jadinya kalo tak ikut peraturan memandu dgn berhemah!kena samak ni!

sebahagian outdoor game yang akan mencabar hormon adrenalin aku nanti...ceh..macam yakin dapat tiket percuma je..heheheee...

yang ini merupakan outdoor game yang tidak berapa nak menguji daya ketahanan degupan jantung aku...sambil tido berdengkur je gua layan game ni...zzzzzzz.....
amacam?terujakan nak tiket free?so apa tunggu lagi..jom join kat SINI
tarikh tutup 03.12.10

ingat senang ke nak hadiah free...ada slogan....
"KALAU AKU JADI JUTAWAN AKU AKAN........"
'........tetap menjadi diriku sendiri cuma mungkin aku akan banyak luangkan masa dengan family pergi cuti-cuti Malaysia ke...aku nak masa yang aku luangkan tu berkualiti dalam menggembirakan semua family aku yang ada...keakraban semakin menebal...sementara aku masih ada dan masih sempat untuk menggembirakan mereka...moga-moga aku akan jadi JUTAWAN...amin...'

3 comments:

Aefa Aerisya said...

thanks ujee.. akan diusahakan membuat entry ni :)

efa nur said...

insyaAllah boleh jd jutawan suatu hari nanti..aminn :)

mekasih ye sudi join..:)
GUD LUCK ya..:)

Anonymous said...

[p]For that reason your best bet is usually to try sizes the two over as well as down below how you feel your own sneaker size is . And also the profession you could be requesting will most likely not need to have any sort of inspiration anything,boots, it can be fantastic that this interviewer recognizes for which you can even suppose beyond your carton not to mention showcase disposition not to mention inspiration when ever mandatory . Ugg excellent degree boots [url=http://www.ukgenuineuggbootss.co.uk]genuine ugg boots uk[/url] are made with accommodating plastic examiner and have notable stitching externally to ensure years of wear . Wholesale uggs generally are showcased utilizing blossom texture and opulent, twin faced diploma, which often give an impression of sumptuous, cozy convenience . But is better to not prefer socks as it may give [url=http://www.uggbootssoutletstore.co.uk]ugg boots outlet online[/url] you an ugly look . Have a very hankering to visit Paris, London, Spain, Athens, Barcelona, or Frankfurt? You are able [url=http://www.uggbootclearanceuk.co.uk]ugg boots clearance sale[/url] to using the excellent European deals that happen to be available . Classic a breeze fender boasts about absolute diploma and is addressed custom to check out about [url=http://www.salecheapuggssbootsuk.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] bomber jackets . 2, do not use cleaners containing bleach, you must use a sheepskin dedicated injection Qing . Possibly [url=http://www.genuinecheapuggss.co.uk]genuine ugg boots sale[/url] even I believe there're far more exquisite compared with a large number of ornate young women.[/p][p]At first, he only brought a few pairs of Ugg Knightsbridge Boots, start a street vendor in the streets of [url=http://www.uggbootssoutletstore.co.uk]ugg boots outlet uk[/url] New York . It will be challenging to deny that UGG shoes haven't skilled some kind of influence about the normal man or female too . It may be created by your self whether or not put on it buttoned up or unbutton is all for that fashion,and cuff to expose the gentle Twinface shearling . Enhancing Performance with Code ChangesThere [url=http://www.genuinecheapuggss.co.uk]genuine ugg boots australia[/url] are a variety of facts that developers should consider when coming up with their applications . Overland . different from the previous products, this tl air max dream shoes style not come with simple synthetic leather upper but the combinational upper which is made from leather and fabric . In plenty of magnitude, the occurrence shown our interpersonal will be you should be plus much more humanization . I looked at the woman: black [url=http://www.uggbootsclearancesales.co.uk]ugg boots clearance outlet[/url] black trousers, heels, black hair, long white shirts, only colour is a pale green scarf, loosely set over his shoulder . A container??s creation policy property will assist you to determine when you should set up components at runtime.[/p]

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir