Friday, January 21, 2011

contest : if i have rm100

jom join sini
tarikh tutup 10.02.11

'if i have RM100'
aku nak 2 bende je yg bernilai kurang rm100....
barang tersebut adalah....
klik sini

klik sini

kedua-dua barang tersebut x sampai pun RM100..x caye klik link yang aku bagi pada setiap gambar tersebut
perbezaan sebelum dan selepas mendapat rm100 dari auni miyukie
mata aku-sebelum

mata aku dari Mr.Google-selepas
i likeee...ala2 goth look kan?
lama siut x make over...setakat pakai2 bedak 3A je...hehehehe..
so utk permulaan, aku concentrate pada mata dulu..dari mata baru le turun ke hati...
kalo aku make over semua kang terperanjat beruk plak en Suami..hahahaa...kalo aku nak melawa skit je mesti dia kata "dah mcm opera cina.." korang rase apa patut aku buat...?nak belasah..durakka!...so kite blaja make up slow2 lah..kan? blaja make-up mata je dulu...dah terrer nanti pandai lah akak nak make-over lain plak...


tang bulu mata tu mmg aku kena pakai kan?tu nanti gua settle sendri..dapat 2 brg tu pun cukup terima kasih pada pihak penganjur iaitu cik aunimiyukie
ada cara nak make up macam gambar kat atas tu...
amacam?menarik x?apa tunggu lagi...
jom join sini kalo nak brg yg diidamkan
tag : eza , yani & gadis comel 

3 comments:

Anonymous said...

itu sangat menarik untuk dibaca. Saya ingin mengutip posting Anda di blog saya. Hal ini dapat? Dan Anda et account di Twitter?.

ujee said...

sape ni?nak kutip posting kena le ada identiti diri....

TiMmiE said...

good luck! ^^

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir