Tuesday, January 18, 2011

kedai baby's launching giveaway

one stop baby shop!
dengan gembiranya owner kedai ini telah mengadakan kedai baby's launching giveaway
untuk memperkenalkan kedai baby kepada para ibu bapa di luar sana
jom join SINI
tarikh tutup 23.01.11
merupakan salah satu kedai online yang menjual barangan untuk baby
terdapat macam-macam brand yang bermutu tinggi
barang-barang yang dijual adalah
menarikkan ? kelabu bijik mata...macam-macam brand & produk TAPI
takkan nak tunjuk semua kat sini kot...x ranggi la kan?...kalo nak tgk semua produk yang dijual sila klik SINI
memang berbaloi lah kalo beli kat sini...murah, jimat, new brand, kualiti diyakini dan barang mampu milik sebab apa mampu milik?sebab bagi mereka yang kurang mampu..or masa tu tgh nak pakai duit untuk hal lain tapi dalam masa yang sama nak beli jugak barang tu ada kemudahan
2 kali installment untuk barangan bernilai rm500 keatas
teruja x?bestkan?
x caya baca kata2 aluan kat bawah dari owner tau...
lagi satu kedai ni bukan sahaja menjual barang baby malah berkongsi info untuk para ibu
nak tau cite lanjut klik SINI
hadiah untuk GA ni adalah cute slogan tee....sukenyeeee...hahahaa...tee for anak..mama plak yg lelebey...


kepada para ibu yang suka bershopping online...SINI adalah tempatnya
harga murah, barang sampai depan pintu rumah, x perlu beratur, x perlu drive, x penat, x bayar parking, x  jem dan boleh installment lagi....
jom join GA kat SINI
tarikh tutup 23.01.11

0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir