Thursday, January 27, 2011

New Year Giveaway By KedaiGambarKami Part 1(27 Disember 2010 - 28 Jan 2011)

dengan segala hormatnya...ingin aku memaklumkan berita gembira untuk mereka yang suka bergambar/photoshoot dan suke berposing.....kedaigambarkami telah menganjurkan new year giveaway part 1 
hadiah yang ditawarkan sangatlah teruja tahap maksimum!
Most creative and interesting entry
1 x Photobook {8 x 6 inches} 40 pages
Top refferer of KedaiGambarKami

1 x Photobook {8 x 6 inches} 20 pages

kedaigambarkami.com di usahakan oleh pasangan suami isteri yang begitu meminati dunia photography...atas alasan itu mereka sangat teruja untuk mengabadikan saat2 indah di lensa kamera sebagai kenangan untuk dikenang pada masa akan datang....Sentuhan asli yang dilakukan sangatlah unik dan menarik dengan teknik2 tertentu....Itu merupakan semangat mereka dalam memenuhi kehendak pelanggan...minat, semangat kerjasama dan tanggungjawab seiring dalam menjayakan setiap sessi photography....sehinggalah terhasil potrait dengan saat2 dan kenangan indah yang tiada tandingnya....

apa yang aku suka mengenai kedaigambarkami.com ni...?
x de yang aku x suke....semuanya aku suke kalo bab2 photography ni...* tgh teruja *

antara photo2 yang telah dirakamkan di lensa kedai ini :
gambar baby baru lahir dan majlis cukur jambul...begitu berseni & unik yang membawa maksud seribu makna dengan aksi2 spontan tanpa perlu untuk berposing bagai....
gambar kanak2 dengan pelbagai aksi untuk di candid...candid itu mmg sangat asli....tiada paksaan pada riak wajah si manja...kecekalan dan kesabaran juga perlu ada untuk mengabadikan gambar2 si comel yang penuh dengan kenakalan serta manja
keluarga bahagia dapat digambarkan pada photo ini dengan sentuhan yang bersahaja dari mereka semua...sepakat membawa berkat...itulah yang penting dalam menjayakan saat indah bersama keluarga...bagi memudahkan jurugambar untuk merakamkan aksi2 yang menarik lagi kreatif...
hari pertunangan
hari perkahwinan

merupakan hari paling bersejarah untuk kedua mempelai...saat indah itu adalah sentuhan kreatif jurugambar dalam tugasannya untuk memberi yang terbaik kerana ia merupakan kenangan paling bermakna buat pasangan pengantin
kekreatifan cat & cikgu fly bukan setakat itu sahaja...malah lebih menarik lagi dengan kemahiran mereka memanipulasikan gambar tersebut menjadi lebih seni dan unik....

boleh dikatakan secara keseluruhan, hasil sentuhan dari gabungan cat & cikgu fly, sangat tersendiri dan jujur....seolah-olah gambar tersebut dapat menceritakan segalanya...riak muka yang ikhlas, bersahaja dan spontan ditambah pula dengan kemahiran mencari sudut yang menarik serta kekreatifan dalam mencipta suasana/situasi tersebut menjadi lebih menyerlah  penghasilan photoshoot itu....tidak lupa juga, dengan kemahiran cikgu fly dalam bidang graphic & design adalah satu bonus untuk menjadikan gambar tersebut lebih kreatif dan luar biasa...
ini hanya sebahagian gambar sahaja...jika mahu cuci mata lagi sila klik sini
pasti kamu teruja!

harga setiap pakej yang ditawarkan sangat lah berpatutan... antaranya ialah.....

ini merupakan pakej family iaitu sessi photoshoot (mengikut masa ) yang akan diabadikan dalam photobook mengikut saiz yang ditawarkan serta dengan kualiti gambar yang tinggi (high resolution) untuk disimpan di dalam CD
pakej majlis perkahwinan dengan pelbagai sessi dan tawaran mengikut kehendak pelanggan adalah sangat mengujakan kerana dalam pakej tersebut ada yang ditawarkan 1 hour outdoor session adalah FREE dan dapat photo frame FREE....tolong teruja....heheheee...excitednye..nasib baik aku dah kawen...




Bagi pakej photobook pulak...terdapat berbagai saiz dan jumlah mukasurat mengikut pakej yang ditawarkan....photobook ini merupakan satu idea yang sangat kreatif untuk mengabadikan gambar dalam bentuk  buku yang mudah untuk dipertontonkan pada para tetamu, sahabat handai dan juga saudara mara...x le nanti ada gambar terjatuh lah...terlipatlah..terlekat pada permukaan album plastik....sangat praktikal penggunaan photobook ini...mudah di bawa ke mana saja tanpa perlu risau ada gambar yang tercicir ke..kan?









antara contoh photobook yang pernah ditempah oleh pelanggan kedaigambarkami.com...menarik kan? sangat kreatif dan unik untuk dijadikan kenangan....
asyik dok cerita perihal gambar & photobook je..korang tau x dieorg ni pakai kamera apa..brand apa..mcmane rupa...tau x? aku pun x tau...tapi aku try google..heheheee...ini lah equipment yang digunakan untuk menghasilkan gambar yang bermutu lagi unik itu...
kalo x kerana mr.google..mesti aku x tau kamera2 ni....mak aii...hebat betullah....kalo bagi aku guna belum tentu leh dapat hasil gambar mcm dieorg phoshoot kan? er..cat ..betul ke kamera ni..? er ..kalo salah mintak maaf ye...mr. google le x betul..hehehee..
amacam? berkeyakinan tinggi x nak ber photoshoot dengan dieorg setelah tgk equipment kamera dieorg tu?
aku x yah tgk equipment tu pun dah teruja tahap gaban tgk gambar2 dieorg snap tu...aachhanteekkkkkkkk....

tapi kalo korang nak tahu lebih lanjut

Catlina 0137449963 
Cikgu Fly 0197433093 
kedaigambarkami@gmail.com
catlina7@yahoo.com ( preferred)


  pasangan suami isteri ni dari Kluang, Johor..dieorang tak de masalah untuk travel kalo luar dari kawasan tersebut...bertuah betul sape jadi pelanggan kedaikami.com ni....servis sangat superb!


gambar2 tu pun sudah cukup membuktikan segalanya
&

" It's more than meets the eyes!

jom join sini
tarikh tutup 28.01.11

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir