Sunday, February 6, 2011

giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES!"

klik banner untuk join GA

"sedut kasi abes!"
amacam..? pelik kan GA yang dianjurkan oleh eqbalzack ni...
korang agak2 apa bende yang nak disedut kasi abes ni?
kalo tgk banner langsung x de kena mengena dgn sedut kasi abes...
tetapi
disebabkan yang menganjurkan GA ini adalah lelaki/kaum Adam...maka hadiahnya ialah


1 HADIAH UTAMA
High Power Car Vacumm

1 HADIAH KEDUA
  Glade Car Gel Country Garden (3 Glade)

10 SAGUHATI
 Non Slip Dashboard



aksesori kereta mmg senonim dgn lelaki, kaum Adam, jejaka, suami, teman lelaki dan yang sewaktu dengannya....kadang2 sayang kereta lebih dari si isteri/teman wanitanya...hehehheeee...
memandangkan GA dari En. Eqbalzack ni, berdasarkan hadiah utamanya...maka aku kena menyelami hati seorang lelaki yang taksub pada aksesori kereta...
GA ini seolah2 ingin memberi peluang kepada wanita untuk memberi pendapat dan pandangan mengenai hadiah utama tersebut....heheheee...yang pasti, hadiah utama bukan alat make-up ya!hehehee...

so....apa yang nak "sedut kasi abes!"?

high power car vacumm
Kenapa vacuum ni jadi pilihan sebagai hadiah utama?
* selain ia berfungsi untuk sedut kasi abes...ia merupakan vacumm kereta yang mudah dibawa dimana jua anda berada terutama masa balik kampung dengan anak bini dok makan kacang dlm kereta....mmg bersepah lah kan? kang marah kecik hati...so kalo ada vacumm ni, memudahkan kerja membersih dalaman kereta...
boleh digunakan dimana2....di kampung...di bandar...di pejabat...semasa cuti2 malaysia lepak di hotel...semasa berkelah...serta masa bersukan...tidak kire dimana jua..apa jua yang anda lakukan...aktiviti membersihkan kereta bagi sedut kasi abes boleh dilakukan tanpa had....heheee..
* mudah untuk diselenggara...tekan button terus boleh guna..tiada sebarang wayer yang berselirat ye...menggunakan kuasa sel kering...heheheee..aka bateri....lebih selamat ya!

* rekabentuk yang ringkas & ringan...serta menjimatkan ruang simpanan...bawak sebelah tangan je...heheheee

* menjimatkan wang ringgit....lebih2 lagi harga minyak dah naik ni...secara tidak langsung kos nak vacumm kereta dapat dijimatkan, tidak perlu hantar ke car wash....kalo tak..mau terbang rm8-rm10 kan?
boleh berjimba2 gi makan sekeluarga kan...bertambah erat hubungan kekeluargaan...duit jimat bini bertambah sayang wooo....heheheee...
* ringan tulang secara x langsung aktiviti me'vacumm' menjadi satu senaman yang menyihatkan badan serta mengeluarkan peluh..betul tak? bertambah hensem lah dengan bertambahnya ketul2 otot di badan...hehehee
perghhh....mmg jd kegilaan lah kalo rupe ni hasil dari vacumm kereta tu...heheheee..
 amacam?menarik x? hadiah utama yang membawa faedah kepada kita....siapa x nak kan? percuma plak tu...tapi kena join GA la...

hadiah kedua glade car gel dalam erti kata lain pewangi kereta...
kereta dah bersih, cantik & kemas lepas vacumm, ditambah pulak pewangi glade car gel ni...perghh...mmg superb...nyaman je rase masa drive walaupun dalam keadaan jem...x stress pun...tenang dan selesa....

bagi saguhati, non-slip dashboard salah satu aksesori kereta yang memberi kemasan pada dalaman kereta terutama susun atur barang2 tertentu supaya tidak jatuh semasa drive....

so, korang rase nak join GA ni x? hadiah menarik tu....
aku yang x gile kereta pun tertaksub dengan hadiah ni...heheheee...
kalo nak join klik sini
tarikh tutup 06.02.11

sedut kasi abes....kereta bersih...badan sihat...duit jimat....anak bini/suami bertambah sayang....hehehee...

tag :  eza
nota kakitangan : gambar adalah ihsan dari mr.Google....

2 comments:

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

eqbalzack said...

result hari ni, 10 pagi ujee...

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir