Tuesday, May 8, 2012

BabyIbu Giveaway: Net’s Baby Cake


ada berita menarik dari BABYIBU & NET'S BABY CAKE
mulai 30.4.12 sehingga 15.5.12
ada giveaway...sila klik link di bawah

BabyIbu Giveaway: Net’s Baby Cake


syarat contest:

  1. Add BabyIbu dan Net’s Baby Cake di blogroll/bloglist anda.
  2. Follow BabyIbu dan Net’s Baby Cake.
  3. Tampal banner Net’s Baby Cake (gambar di bawah) di sidebar blog anda.
  4. Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: Net’s Baby Cake (jangan lupa link balik ke entri ini).
  5. Dalam entri anda, nyatakan diaper cake Net’s Baby Cake pilihan anda (rujuk di blog Net’s Baby Cake) dan nyatakan kenapa anda sukakannya. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
  6. Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan Net’s Baby Cake (no link back will be disqualified).
  7. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak.

semua suka hadiah kan? walaupun hadiah itu adalah untuk baby yang x tau apa2 tapi para ibu yang 'hover' tau...antara hadiah baby pada kebiasaan yang diterima oleh para ibu yang hot selepas melahirkan baby yg comellll adalah.....
mcm ni kan?
dalam kotak....
atau pun yang mcm ni....
romper & stokin baby yg digulung2 & susun dalam kain net...
x pun yg mcm ni kan?

dalam bungkusan plastik...biase je ni...chiss...nasib baik org nak bg hadiah..hehehhee...
atau pun yg jenis dalam bakul kan?

ni cun gak..tp biasa sgt laa....
kalo budak kecik leh luahkan perasaan, mcm ni le dialognye....


penah dgr x baby diaper cakes?
ape tu baby diaper cakes? hmm....cuba bayangkan.....
ish..ish..ish....sian anakku itu...hehehee...itu aku yg bayangkan..korang bayangkan anak korang la ekk?
pesanan..jangan lakukan pada anak anda ya...ini semua illustrasi semata...
kalo nak tau apa itu baby diaper cakes...tolong baca entri ni sampai abis ya...
baby diaper cakes yang dimaksudkan adalah seperti gambar di bawah ni..

baby diaper cakes

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

amacam? cun x? kreatif kan? memang terbaekkkk lah....
gabungan warna yang ceria....biru & pink...kontra sgt....tp menarik...modern gitu...

ada apa dalam baby diaper cakes yg  istemewa & terpilih ni...&  kenapa saya suka baby diaper cakes rekaan di bawah ni...? selain gabungan warna, rekaan yang terkini, barangan yg memenuhi keperluan  baby, harga yang berpatutan...serta penghantaran sampai depan pintu rumah anda....best kan?




mcm2 design lagi....penuh warna-warni...ceria sana-sini....
gambar comel je...nak tgk puas2 gi  NET'S BABY CAKE
itu yg nampak...yg x nampak...? macam2 ada...x caya try order satu kat sini
kang semua nak tunjuk sini x surprise lah....tapi mmg cantik2 & kreatif...rugi x beli...
tengok dulu pun x pe...eh..mcm aku je tukang jual..promote je pun..apa salahnya...kan?

lagi satu owner kedai ni buat dengan penuh kasih sayang...
tu yang paling mahal tu....

anyway, selamat maju jaya pada kedai NET'S BABY CAKE
dan x lupa juga blog BABYIBU sebagai penaja bersama yang banyak memberi info2 kepada ibu2 masa kini

terima kasih kerana sudi membaca

2 comments:

Nia said...

good luck dear! :)

Prince of Noob said...

cutenya... done follow - Noob

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir